Spitzkoppe bij ondergaande zon

- Werkcode: 1 033 452

Lennart Verheuvel over Spitzkoppe bij ondergaande zon

Spitzkoppe is een grillig berglandschap in Namibië. Laat in de middag kwamen we hier aan en konden we genieten van een ondergaande zon in een prachtig landschap. Voor meer foto's van Spitzkoppe zie: http://naturebylennart.com/landscapes-blog/lunar-eclipse-at-spitzkoppe/.
Lennart Verheuvel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lennart Verheuvel

Al mijn foto's zijn in het wild gemaakt, dus niets uit de dierentuin! Fotograferen doe ik al sinds mijn twaalfde en daarbij heeft de focus altijd op natuurfotografie gelegen. In Nederland kijk ik voornamelijk naar vogels, maar in het buitenland hebben zoogdieren ook mijn belangstelling. Ik ga dan ook vaak op reis met het doel om een bepaald dier te zien. Voor het verhaal achter de foto's en nog veel meer foto's zie ook mijn website: https://www.naturebylennart.com.

Alle werken van Lennart Verheuvel


Waarom je kiest voor Spitzkoppe bij ondergaande zon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Spitzkoppe bij ondergaande zon

Koop de foto Spitzkoppe bij ondergaande zon van Lennart Verheuvel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 033 452
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden