Splash! - abstract schilderij in koele tonen

- Werkcode: 953 764

Qeimoy over Splash! - abstract schilderij in koele tonen

Net als 'Emergence' is dit werk een krachtig explosief beeld. Een golf van kolkend opspattend water, die zich even losmaakt van het water, om daarna weer op te gaan in de oceaan.

Veel Qeimoy schilderijen komen vanuit een intuïtieve benadering tot stand. Zonder plan vooraf over welk beeld geschilderd gaat worden. Bestel in de Qeimoy shop op Werk aan de Muur een fraaie print, of bezoek de Qeimoy website voor diverse originele schilderijen.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is de shop van Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies. Gek op abstract en het spelen met kleurpaletten. Met abstracte fotografie maakt ze elementen uit de alledaagse omringende wereld los om ze tot een nieuw beeld te vormen, waar de toeschouwer bij kan fantaseren. De werken van Qeimoy beïnvloeden je energie en emoties. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht. Met beelden recht vanuit het hart.

Kijk ook eens op de Qeimoy site voor originele schilderijen en meer!

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Splash! - abstract schilderij in koele tonen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Splash! - abstract schilderij in koele tonen

Koop dit schilderij Splash! - abstract schilderij in koele tonen van Qeimoy als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 953 764
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
70,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden