Spooky bos met vos, Nieuw Zeeland van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 679159
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Spooky bos met rode vos, Nieuw Zeeland.
De vos kijkt om, wordt hij achtervolgd?
Mysterieus bostafereel. Alsof het uit een sprookje komt...
Op het Noordereiland in een geothermische omgeving.
Waimangu Volcanic Valley is een geothermisch gebied in de buurt van Rotorua. Dit is de grootste warmwaterbron ter wereld. Het Frying Pan Lake. Je ziet het borrelen en stomen.
Waimangu Volcanic Valley is Rotorua's grootste toeristische attractie Je vindt er een unieke ecologie, zeldzame planten en fascinerende geothermische activiteit, zoals stomende vulkanische kratermeren. Het prachtige Lake Rotomahana is gelegen in de ongerepte Nieuw-Zeeland bush. Waimangu Volcanic Valley ligt op slechts 20 minuten ten zuiden van Rotorua en 40 minuten ten noorden van Taupo.
Een indrukwekkend en prachtig gebied om door te wandelen. Vele bijzondere natuurverschijnselen dicht bij elkaar.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken