• Sprinkhaan op Papaverbol van Zilte C fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 73826

Sprinkhaan op Papaverbol

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Sprinkhaan op Papaverbol van Zilte C fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze groene sprinkhaan zat in mijn achtertuin op de zaadbol van een uitgebloeide papaverbloem heerlijk te snoepen van al het lekkers wat het te bieden had. Hij/zij bleef wel een uur zo zitten.... Tijd genoeg dus om op verschillende manieren dit tafereel vast te leggen.
De achtergrond was al donker, maar iets donkerder gemaakt om de sprinkhaan echt eruit te laten springen en eventuele onregelmatigheden niet van het onderwerp te laten afleiden.

Over Zilte C fotografie

Zilte C fotografie profielfotoDe naam achter ZIlte C fotografie is Monique van den Kommer. Wat begonnen is als een langgekoesterde wens (een spiegelreflex camera), kwam een aantal jaar geleden uit. En daarna is het uitgegroeid tot een extreme hobby en zelfs gedeeltelijk mijn werk geworden. Ik doe dit met heel veel enthousiasme en passie. Veel creativiteit kan ik erin kwijt en het geeft ontzettend veel positieve energie om iets moois te maken voor mijzelf en voor anderen!

Alle werken