Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 18 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Sprookjesachtig bos Fine-art schilderen met foto's

- Werkcode: 947 108

Marianne van der Zee over Sprookjesachtig bos Fine-art schilderen met foto's

De originele foto is gemaakt in de herfst tijden een wandeling in het bos van de Sallandse Heuvelrug. Ik heb hier diverse structuren aan toegevoegd tot dat het voor mij het sprookjesachtige gevoel weergaf dat ik daar ervaarde.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Sprookjesachtig bos Fine-art schilderen met foto's op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Sprookjesachtig bos Fine-art schilderen met foto's

Koop dit digital art werk Sprookjesachtig bos Fine-art schilderen met foto's van Marianne van der Zee als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 947 108

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
225,-203,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.