Sprookjesbos van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 58597
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Lange schaduwen en prachtig zacht zonlicht door de bomen op een mooi bospad in de Auvergne, Frankrijk. De foto is genomen op een wandeling in de herfst. De bladeren waren nog niet allemaal van de bomen gevallen en vormden mooie kleuren. Maar daar ging het me niet om bij deze foto. Het ging me de manier waarop het licht en de schaduwen door de bomen en takken heen kwamen. Dat trok onmiddellijk mijn aandacht.

Om dat spel van licht en donker nog meer te benadrukken heb ik de foto omgezet in zwart-wit (en vervolgens sepia). Ik heb de delen die een beetje te donker waren lichter gemaakt, waardoor je de details van de bomen beter kan zien. Met die grillige bomen, het licht er achter en de lange schaduwen op de grond, krijgt de foto een sprookjesachtige sfeer.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken

Klantfoto's: Sprookjesbos van Arja Schrijver Fotografie

Klantfoto: Sprookjesbos van Arja Schrijver Fotografie, als ingelijste fotoprint