Sprookjesbos

- Werkcode: 58 597

Arja Schrijver Fotografie over Sprookjesbos

Lange schaduwen en prachtig zacht zonlicht door de bomen op een mooi bospad in de Auvergne, Frankrijk. De foto is genomen op een wandeling in de herfst. De bladeren waren nog niet allemaal van de bomen gevallen en vormden mooie kleuren. Maar daar ging het me niet om bij deze foto. Het ging me de manier waarop het licht en de schaduwen door de bomen en takken heen kwamen. Dat trok onmiddellijk mijn aandacht.

Om dat spel van licht en donker nog meer te benadrukken heb ik de foto omgezet in zwart-wit (en vervolgens sepia). Ik heb de delen die een beetje te donker waren lichter gemaakt, waardoor je de details van de bomen beter kan zien. Met die grillige bomen, het licht er achter en de lange schaduwen op de grond, krijgt de foto een sprookjesachtige sfeer.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Sprookjesbos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sprookjesbos

Koop de foto Sprookjesbos van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 58 597
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden