Sprookjesvlasbloem van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 93276
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Een Rode vlasbloem die mooi uitkomt tegen een zachte achtergrond, waardoor de foto iets dromerigs en sprookjesachtig krijgt. Hoewel je het niet zou zeggen is de foto midden in een stad genomen, namelijk in het park De la Pépinière in Nancy, Frankrijk. Dit park ligt nabij het historische centrum van de stad.

We waren eigenlijk op doorreis, maar door motorpech waren we gedwongen een paar dagen in Nancy door te brengen. Gelukkig was het in dit park aangenaam vertoeven. Er waren veldjes met prachtige bloemen aangelegd: klaprozen, vlasbloemen en nog vele veldbloemen waarvan ik de naam niet eens weet. Een lust voor het oog van fotografen die graag bloemen in beeld brengen. Een geluk bij een ongeluk dus voor mij!

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken