Werkcode: 332236

Square Crow

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Square Crow van Sake van Pelt

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het sneeuwde in Nederland en dat levert altijd mooie plaatjes op. Toen we langs deze boom liepen zag ik die ene kraai of kauw zitten in het enige stukje waar niet veel takken zaten. Eigenlijk te perfect om voor te stellen! De foto heb ik bewust vierkant uitgesneden, dat doe ik niet vaak, maar in dit geval leek mij dat de beste en enige manier om de mysterieuze sfeer aan de foto mee te geven. De boom pas net aan in het frame waardoor het allemaal net wat meer lading krijgt.

Over Sake van Pelt

Sake van Pelt profielfotoMijn naam is Sake. Ik ben een enthousiaste amateur fotograaf die altijd probeert om foto's te maken op een manier die net iets anders is dan wat mensen gewend zijn. Ik ga graag de natuur in om mooie (berg)landschappen te fotograferen, maar ook architectuur vind ik altijd erg leuk om op een bijzondere manier vast te leggen.

Alle werken