Stadsbeeld van Arnhem in Gelderland Nederland genomen vanaf de brug tijdens bluehour

- Werkcode: 1 041 858

Bart Ros over Stadsbeeld van Arnhem in Gelderland Nederland genomen vanaf de brug tijdens bluehour

Stadsbeeld van Arnhem in Gelderland Nederland genomen vanaf de brug tijdens bluehour.

Ontdek in de regio Arnhem hoe inspirerend weelderig groen kan zijn! Zo kun je op de Veluwezoom met haar uitgestrekte bossen, brede lanen met eeuwenoude beuken heerlijk genieten. De knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen rond Arnhem laten je zien dat the rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken.

Of proef de energie van de stad. In het Modekwartier waan je je tussen hippe modestudenten en hippe conceptstores met een eigentijdse kijk op kunst en mode. Ten westen van Arnhem stromen beekjes van de Veluwse stuwwallen via kleine watervallen omlaag naar de Rijn. In De Liemers geniet je van de heerlijke, verse streekproducten of doe je een drankje op een terrasje bij een stoere, historische steenfabriek. Ontspanning gegarandeerd.
Bart Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

HALLO ?, MIJN NAAM IS BART ROS.
FOTOGRAAF EN STADSFOTOGRAAF UIT DEVENTER OVERIJSSEL
En ik ben architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen.

Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maakt ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren er jaar leuke fotowalks.

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de kalender van Deventer met 12 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. En een boek over Deventer met nog meer unieke beelden met de naam. “Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken“.

Alle werken van Bart Ros


Waarom je kiest voor Stadsbeeld van Arnhem in Gelderland Nederland genomen vanaf de brug tijdens bluehour op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stadsbeeld van Arnhem in Gelderland Nederland genomen vanaf de brug tijdens bluehour

Koop de foto Stadsbeeld van Arnhem in Gelderland Nederland genomen vanaf de brug tijdens bluehour van Bart Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 041 858
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden