Een Werk aan de Muur shop

Stadsbrug Kampen in de ochtend

- Werkcode: 545590

Fotografie Ronald over Stadsbrug Kampen in de ochtend

De stadsbrug in Kampen vormt van oudsher de verbinding over de IJssel tussen de grondgebieden van deze Nederlandse gemeente. De historische stad is gesitueerd aan de zuidoever van de IJssel terwijl aan de IJsselmuider oeverzijde de gemeente Kampen voor de gemeentelijke herindeling al grondbezit had. Aan deze zijde is ook station Kampen, eindpunt van het Kamperlijntje (de spoorlijn Zwolle – Kampen) gevestigd.
Fotografie Ronald profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Ronald

I have a penchant for architecture, landscape and people. For me, a photo is more than printing in the right place at the right time. A good photo tells a story, conveys atmosphere and emotion.

Whether it's a landscape, a business property or a portrait. A photo should always have something special. I want to take a fantastic picture of every subject.

Alle werken van Fotografie Ronald


Waarom je kiest voor Stadsbrug Kampen in de ochtend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stadsbrug Kampen in de ochtend

Koop de foto Stadsbrug Kampen in de ochtend van Fotografie Ronald op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 545590
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.