Een Werk aan de Muur shop

Stadsdeelkantoor Escamp in altocumulus wolken

- Werkcode: 834 576

Rini Braber over Stadsdeelkantoor Escamp in altocumulus wolken

Het stadsdeelkantoor in de wijk Escamp fungeert als tweede stadhuis van Den Haag. In het gebouw, dat sinds 2011 is gevestigd aan de Leyweg, bevinden zich onder andere parkeerbeheer en de belastingdienst. Op de bovenste verdiepingen bevinden zich appartementen. De moderne architectuur maakt het gebouw aantrekkelijk voor fotografen.
Rini Braber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rini Braber

Fotograferen is kijken met andere ogen. Al meer dan 10 jaar probeer ik mijn blik op de wereld door de lens vast te leggen. Mijn favoriete onderwerpen zijn landschappen, natuur, macrofotografie, steden en architectuur.

Alle werken van Rini Braber


Waarom je kiest voor Stadsdeelkantoor Escamp in altocumulus wolken als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stadsdeelkantoor Escamp in altocumulus wolken

Koop de foto Stadsdeelkantoor Escamp in altocumulus wolken van Rini Braber op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 834 576
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.