Stadsgezicht Breda Hoge Brug

van JPWFoto

Stadsgezicht Breda Hoge Brug van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 342243

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 gratis verzending!

Omschrijving

Een bijna tijdloze opname van een karakteristieke plek in het stadshart van Breda. Met de Hoge Brug heeft Breda ondertussen (2017) ook haar eigen slotjesbrug. Vanaf deze brug bij het Spanjaardsgat heb je een mooi zicht op de iconen van de stad: De Grote Kerk in de verte en op de voorgrond de Vismarkt en het oude postkantoor waar tegenwoordig restaurant '' Zusje is gevestigd. De poort tot het rijke uitgaansleven van Breda.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken