Stadsgezicht van Venetië

- Werkcode: 695 314

Arja Schrijver Fotografie over Stadsgezicht van Venetië

Uitzicht op Venetië en het San Marcoplein aldaar. De foto is genomen vanaf het eiland San Giorgio Maggiore, dat ten zuiden van hoofdeiland van Venetië ligt. Je kunt op San Giorgio Maggiore de grote klokkentoren beklimmen en van daaruit heb je een prachtig uitzicht op Venetië en de omringende eilanden. Het is heel leuk om zo een beeld te krijgen van de omgeving. En om alle bedrijvigheid te zien, met alle mensen op het San Marcoplein, de gondels die aan de kade liggen en varen en de andere bootjes die af en gaan. Op deze foto zijn de Campanile de San Marco, de grote klokkentoren en het Dogepaleis ook goed te zien.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Stadsgezicht van Venetië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stadsgezicht van Venetië

Koop de foto Stadsgezicht van Venetië van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 695 314
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden