Stadsgezicht van Venetië

van Arja Schrijver Fotografie

Stadsgezicht van Venetië van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 695314
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Uitzicht op Venetië en het San Marcoplein aldaar. De foto is genomen vanaf het eiland San Giorgio Maggiore, dat ten zuiden van hoofdeiland van Venetië ligt. Je kunt op San Giorgio Maggiore de grote klokkentoren beklimmen en van daaruit heb je een prachtig uitzicht op Venetië en de omringende eilanden. Het is heel leuk om zo een beeld te krijgen van de omgeving. En om alle bedrijvigheid te zien, met alle mensen op het San Marcoplein, de gondels die aan de kade liggen en varen en de andere bootjes die af en gaan. Op deze foto zijn de Campanile de San Marco, de grote klokkentoren en het Dogepaleis ook goed te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken