Een Werk aan de Muur shop

Stalen spoorbrug in avondlicht

- Werkcode: 1 022 455

Theo Felten over Stalen spoorbrug in avondlicht

De Forth Trainbridge ligt ten noorden van Edinburgh, Schotland. Een iconische brug en buitengewoon imposant. De brug overspant het estuarium van rivier de Forth en is 2528 meter lang. De bouw duurde zeven jaar waarna de brug in 1890 werd opgeleverd. Bij de bouw verongelukten meer dan 50 mannen en jongens, het jongste slachtoffer was 13 jaar. Aan de voet van de brug, op de kade in South Queensferry, staat een monument ter nagedachtenis.
De treinen die er over rijden vallen volledig in het niet bij deze immense brug. De brug wordt een voorbeeld genoemd voor latere projecten in de staalbouw.
En als je dan eens een keer in de buurt bent wil je hem fotograferen. Dan ben je afhankelijk van het licht en de omstandigheden van dat moment, je kunt niet een week later weer even kijken. Maar het licht was mooi op deze zomeravond in augustus, de lucht bijna dromerig. Dus maak je foto's alsof je leven ervan afhangt.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Stalen spoorbrug in avondlicht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stalen spoorbrug in avondlicht

Koop de foto Stalen spoorbrug in avondlicht van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 022 455
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.