Steampunk Boss

- Werkcode: 969 914

Jan Enthoven Fotografie over Steampunk Boss

\deze foto is gemaakt van een COS-player in een steamnpunk kamp. COS-players leven zich in in een fictief personage, een soort van toneelspel zonder toneel.

Steampunk is het fictieve tijdperk dat zich het beste laat omschrijven als 'hoe mensen tijdens de 19e eeuw wisseling dachten hoe het er in de toekomst uit zou zien'.

Deze foto is uitgevoerd in kontrastrijk zwart-wit om de sfeer zo goed mogelijk weer te geven
Jan Enthoven Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Enthoven Fotografie

Ik fotografeer al sinds mijn 8e jaar en dat is meer dan 50 jaar geleden. Ik fotografeer landschappen, objecten, macro, dieren, bloemen, mensen en al hun emoties en uitingen. De wereld om ons heen is nog steeds erg mooi, ik deel graag met je wat ik zie...

I've been a photographer ever since the age of 8, which is more than 50 years ago! I take pictures of landscapes, buildings and objects, macro's, animals, flowers, people with all their emotions and expressions. The world around us is still a very nice place to be. I'd love to share with you the things I see...

Alle werken van Jan Enthoven Fotografie


Waarom je kiest voor Steampunk Boss op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Steampunk Boss

Koop de foto Steampunk Boss van Jan Enthoven Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 969 914
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
147,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden