Steegje in het oude centrum van Vlissingen (Zeeland)

van Fotografie Jeronimo

Steegje in het oude centrum van Vlissingen (Zeeland) van Fotografie Jeronimo

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 469231
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Hoe vaak ik ook al Vlissingen ben geweest, en heb gefotografeerd, telkens zie je toch steeds weer iets anders. Zo ook dit steegje waar ik eerst even voorbij liep, maar ik zag vanuit mijn ooghoek dat het eigenlijk wel een heel mooi steegje was dus ik heb een paar passen naar achteren gedaan en vervolgens deze foto gemaakt.

Oorspronkelijk had ik deze foto in zwart-wit gemaakt, maar naast de zwart-wit versie heb ik deze kleurenvariant gemaakt en ik heb vervolgens mijn volgers op Facebook gevraagd waar hun voorkeur naar uitging. Zij hebben massaal voor deze kleurenversie gekozen zodat deze nu in mijn webshop is geplaatst.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Jeronimo

Fotografie Jeronimo profielfotoAl van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in, en bezig geweest met, fotografie. De keuze om later dan ook als zelfstandig professioneel fotograaf aan het werk te gaan was dan ook snel gemaakt. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een allround fotograaf, onder de naam Fotografie Jeronimo, met bruidsfotografie, portretfotografie, natuurfotografie en dierenfotografie als specialisatie.Daarnaast ben ik als freelance-fotograaf werkzaam voor tal van (regionale en nationale) media. Niet alleen maak ik hierbij nieuwsreportages voor diverse kranten en internetmedia maar tevens bedrijfsreportages t.b.v. vakbladen.

Alle werken