Steencirkel Castlerigg, Lakedistrict, Groot Brittannië van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525191
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 gratis verzending!

Omschrijving

Dramatische lucht boven de steencirkel Castlerigg, in het Noorden van het Lake district, Groot Brittannië.
De kring bestaat uit 38 stenen, waarvan er 5 zijn gevallen en heeft een diameter van 30 meter. Hij is gedateerd in de late steentijd of vroege bronstijd.
De cirkel van Castlerigg staat in de omgeving bekend als de Keswick Carles, het geweten van Keswick.
Hoewel de steencirkel van Castlerigg zelf niet heel indrukwekkend is, staat hij wel op een van de mooiste locaties van de wereld en is het ondanks haar populariteit, een plaats van rust gebleven.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken