Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 8 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Steiger in het Lauwersmeer bij Lauwersoog

- Werkcode: 954 296

Evert Jan Luchies over Steiger in het Lauwersmeer bij Lauwersoog

Steiger in het Lauwersmeer in de omgeving van Lauwersoog in de provincie Groningen. In 1969 werd de Lauwerzee gesloten door middel van een dijk met sluizen en ontstond er het Lauwersmeer. Het Nationaal Park Lauwersmeer is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig natuurgebied en vormt een broedplaats voor veel vogels en vogelsoorten enerzijds en water-en verblijfsrecreatie anderzijds. In 2016 is het Nationaal Park Lauwersmeer officieel uitgeroepen tot een Dark Sky Park, een plek waar je de duisternis van de nacht kan ervaren zonder lichtvervuiling. Deze foto is gemaakt in het voorjaar van 2022
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Steiger in het Lauwersmeer bij Lauwersoog als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Steiger in het Lauwersmeer bij Lauwersoog

Koop de foto Steiger in het Lauwersmeer bij Lauwersoog van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 954 296

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,-59,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.