Stelviopas

- Werkcode: 923 047

Kneeke .com over Stelviopas

De Stelviopas in Zuid-Tirol op de grens van Zwitserland en Italië, levert een machtig panorama op, op een prachtige dag. Door meerdere afbeeldingen samen te voegen tot een grote panorama is een bestand ontstaan van ruim 180 megapixels. Hierdoor is dit landschap ook ideaal voor gebruik als behang, of om op een andere manier een volledige muur te vullen.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Stelviopas op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stelviopas

Koop de foto Stelviopas van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 923 047
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
275,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden