Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen

- Werkcode: 525 358

Maurice Haak over Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen

Hoog boven Grindelwald in de Zwitserse Alpen maakte ik tijdens een heldere nacht deze foto van de Melkweg met Saturnus en Jupiter plus een deel van de Eiger noordwand.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen

Koop de foto Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525 358
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
62,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden