Een Werk aan de Muur shop

Sterrenhemel met Melkweg boven de Urftdam in de Eifel

- Werkcode: 1 010 435

Maurice Haak over Sterrenhemel met Melkweg boven de Urftdam in de Eifel

Deze astrofoto met sterrenhemel boven Nationaal Park Eifel maakte ik tijdens een ijskoude nacht.

Na jarenlang wachten kwam eind maart 2022 eindelijk alles bij elkaar: een heldere hemel en het galactisch centrum van de Melkweg precies boven een van de torens van de Urftdam. Het wachten, kou leiden en het opstaan midden in de nacht waren het meer dan waard om dit magische beeld te maken.

Dankzij de hoogwaardige nabewerking is deze foto prima op hoge resolutie af te drukken. Check in mijn portfolio ook een andere nachtfoto van de Melkweg boven het stuwmeer.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Sterrenhemel met Melkweg boven de Urftdam in de Eifel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sterrenhemel met Melkweg boven de Urftdam in de Eifel

Koop de foto Sterrenhemel met Melkweg boven de Urftdam in de Eifel van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 010 435
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.