Een Werk aan de Muur shop

Sterrennacht met volle maan

- Werkcode: 217 681

Susan Hol over Sterrennacht met volle maan

Hoog aan de hemel staat onze ronde maan. Dit werk is een constructie van verschillende foto's. Ik ben net zo lang blijven bewerken tot ik dat diepe blauw had en het mistige, vage van de melkweg. Je kunt er ook miljoenen sterren in zien. Ga niet met je verrekijker dit beeld vergelijken met de werkelijkheid, want het is geen afbeelding van de werkelijkheid. Het is een afbeelding die ontsproten is uit mijn brein. Een samenraapsel van honderden keren staren naar het firmament, vermengd met mijn idee van hoe ik het universum met haar ronde maan ervaar. Wat ook meespeelt is mijn herinnering van het schilderij de Sterrennacht, van Vincent van Gogh. Zijn diepe blauw in dat werk is mijn voorbeeld geweest.
Dit werk is natuurlijk ideaal voor in de slaapkamer, op een plek waar je voor het slapengaan vanuit je bed naar kunt kijken. Het helpt misschien even alle gedachten te stoppen en alleen nog maar te kijken, misschien je te laten meevoeren de ruimte in, de lege ruimte, waar niets hoeft.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Sterrennacht met volle maan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sterrennacht met volle maan

Koop dit digital art werk Sterrennacht met volle maan van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 217 681
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.