Steun van een netwerk / Feeling blue serie 3 van 4

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 488268
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

De Engelse taal kent de uitspraak 'feeling blue'. Dit betekent zoiets als:
- in de put zitten
- depressief
- zwak
- droevig

'Feeling blue' zou afkomstig kunnen zijn aan een oud gebruik binnen de scheepvaart. Wanneer het schip zijn officier of kapitein verloor, schilderden de de bemanning een blauwe band om het schip en hesen ze een blauwe vlag. Zo kon men bij thuiskomst duidelijk zien dat men 'the blues' had, in rouw was.

Ik ben er van overtuigd dat de zwaardere periodes in je leven je ook sterker zullen maken. Je hebt namelijk geleerd om uit die moeilijke periode te komen. Hoe je dat gelukt is, kun je toepassen als er nogmaals iets naars in je leven gebeurt, waardoor het mogelijk is ditmaal sneller te herstellen.

Dat je er sterker uit kunt komen is de reden dat deze 'feeling blue' serie positieve titels heeft gekregen.

Over Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken