Stijlvol Schilderij Rotterdam: Ruige Impressie van de maas en skyline Rotterdam

van Slimme Kunst.nl

Stijlvol Schilderij Rotterdam: Ruige Impressie van de maas en skyline Rotterdam van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 541217
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Kunst met kunstmatige intelligentie van www.slimmekunst.nl

Haal de ruige schoonheid van Rotterdam in huis met dit werk van Slimme Kunst. Vanaf de kade ziet u de Erasmusbrug uitstijgen boven de Nieuwe Maas. Dit beeld is weergeven in de typische stijl van het Impressionisme. Met schetsmatige, bijna slordige streken wordt een minimalistische impressie gecreeërd die de beeldschone rauwheid vertolkt van deze belangrijke havenstad.

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken