Een Werk aan de Muur shop

Stilleven Amaryllis X

- Werkcode: 729 898

Willy Sengers over Stilleven Amaryllis X

Stilleven verticaal van een Delfts blauwe vaas van Villeroy en Boch met deksel op een zwarte glanzende spiegelende ondergrond met daarin 2 roze amarylissen en een ijsvogeltje op de rand van de vaas. Tegen een zwarte achtergrond. Een strak eenvoudig en helder beeld dat de schoonheid van de vaas en bloemen benadrukt
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven Amaryllis X op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven Amaryllis X

Koop dit digital art werk Stilleven Amaryllis X van Willy Sengers als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 729 898
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
153 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.