Een Werk aan de Muur shop

Stilleven Blauw bloed

- Werkcode: 642 981

Willy Sengers over Stilleven Blauw bloed

Stilleven geïnspireerd door de stijl van de oude meesters. Voorin de compositie zie je een donker bord met daarin rode aalbessen. Onder het bord ligt een witte linnen keukendoek gedrapeerd. Het bord staat op een groenbruine lichte linnen doel. Rechts ervan zie je een kristallen glas met zilveren voet met daarin bessenlikeur. Daarachter staat een tinnen fruitschaal op pootjes met appels erop en daar half achter staat een Delfts blauwe vaas bijna in het donker met een blauwe chrysant erin. Er liggen bruine schelpen op tafel achterin en er staat nog een kristallen bokaal met zilverwerk. Ook een kristallen design potje met deksel can Paloma Picasso. Vooraan rechts liggen nog een paar witte schelpen en een zilveren vork. Dit was een plezier en uitdaging om aan te werken! Ik heb 2 vlindertjes los toegevoegd om de compositie te vervolmaken. Dit resultaat bestaat uit meerdere belichtingen.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven Blauw bloed op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven Blauw bloed

Koop de collageStilleven Blauw bloed van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 642 981
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.