Een Werk aan de Muur shop

Stilleven Carpe Diem VI

- Werkcode: 720 789

Willy Sengers over Stilleven Carpe Diem VI

Stilleven horizontaal met vergrijsde kleuren van een zwaar houten tafelblad met daarop drie kruikjes en een zilveren beker met daarin een rietpluim gedroogd, verdroogde hortensia en takje zaden van een boom. Verder een slakkenhuis links voor de zilveren beker. De achtergrond is grijs met structuur.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven Carpe Diem VI op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven Carpe Diem VI

Koop de foto Stilleven Carpe Diem VI van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 720 789
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
151,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.