Een Werk aan de Muur shop

Stilleven ‘Dutch Delight’

- Werkcode: 784 108

Willy Sengers over Stilleven ‘Dutch Delight’

Stilleven verticaal foto collage van een Grote Delfts blauwe pot / vaas met daarin een groot boeket oranje tulpen en ranonkels met een enkele tulp en ranonkel in een paarse, gele of roze kleur. Verder Delphinium en een gele pluim. Alles op een neutrale eenvoudige tafel met wat tulpen en blauwe druifjes, die overigens ook her en der in t boeket voorkomen. Alles tegen een donkere landelijke achtergrond met schaapjes. Voor de kijker die langer kijkt; er zijn vlinder en insecten die her en der in beeld zijn.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven ‘Dutch Delight’ op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven ‘Dutch Delight’

Koop de collageStilleven ‘Dutch Delight’ van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 784 108
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.