Een Werk aan de Muur shop

Stilleven Green Delight

- Werkcode: 644 846

Willy Sengers over Stilleven Green Delight

Stilleven van watermeloensalade in een licht blauwgroen diep bord met links daarvan een zilveren schaaltje met rode bessen. Daarachter perziken en druiven op een kristallen fruitschaal. Daarnaast in het midden een kristallen karaf met zilverwerk en rechts daarvan een kristallen glas op voet en karaf met groene likeur. Daarachter een Delftsblauwe vaas met een tak Delphinium. Dit alles op een tafel met een lichte linnen doek. Pauwenveren in de achtergrond.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven Green Delight op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven Green Delight

Koop de collageStilleven Green Delight van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 644 846
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.