Een Werk aan de Muur shop

Stilleven Herfst sonate

- Werkcode: 677 147

Willy Sengers over Stilleven Herfst sonate

Verticaal stilleven van een monumentaal herfstboeket met bruinrode tinten en accenten van wit en blauw in een Delfts blauwe vaas op een rechts in beeld staande tafel met een linnen doek erop. Vooraan in beeld een tinnen bord met daarop blauwe pruimen en een mes. Rechts daarachter een kleine kristallen karaf en een kristallen glas met een oranje drankje erin. Een witte linnen keukendoek gedrapeerd helemaal rechts in beeld. Als je goed kijkt zie je vlinders en insecten en vanaf links komt dampig licht.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven Herfst sonate op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven Herfst sonate

Koop de collageStilleven Herfst sonate van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 677 147
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.