Een Werk aan de Muur shop

Stilleven ‘Met clematis, abrikoos en rode kersen’

- Werkcode: 997 054

Willy Sengers over Stilleven ‘Met clematis, abrikoos en rode kersen’

Stilleven horizontale foto van een antieke kristallen fruitschaal met daarin abrikozen en rode kersen en een klein kristallen vaasje op zilveren voet, met daarin paarse clematis en een sierlijke witte pluim met bloemetjes. Alles op een antiek schaaktafeltje van de Amsterdamse school. Met in de achtergrond vaag vazen met pioenrozen erin. Als je goed kijkt zie je vlinders her en der. Een en ander is door Sengers gefotografeerd met hoog contrast in de traditie van de oude Hollandse meesters. In heldere diepe kleuren die een genoegen zijn voor het oog.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven ‘Met clematis, abrikoos en rode kersen’ op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven ‘Met clematis, abrikoos en rode kersen’

Koop de collageStilleven ‘Met clematis, abrikoos en rode kersen’ van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 997 054
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.