Een Werk aan de Muur shop

Stilleven Warme winter

- Werkcode: 705 022

Willy Sengers over Stilleven Warme winter

Stilleven verticaal van een Delfts Blauwe pot met oren en een geschulpte rand met daarin een witte vaas met daarin een groot boeket van chrysanten hortensia delphinium rozen en anjer in oudroze en paarsblauwe tinten op een grijze tafel met een roodfluwelen gedrapeerde lap rode druiven blauwe bessen uit een omgevallen zilveren bekertje schelpen en een antieke kristallen wijnkaraf met zilverwerk. Alles tegen een donkerrode achtergrond
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven Warme winter op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven Warme winter

Koop de collageStilleven Warme winter van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 705 022
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.