Een Werk aan de Muur shop

Stilleven fruitschaal met peren en aalbessen

- Werkcode: 642 980

Willy Sengers over Stilleven fruitschaal met peren en aalbessen

Stilleven van een tinnen fruitschaal op pootjes met peren en rode bessen met rechts ervan een kristallen glas ook met rode bessen. Daarbij zie je helemaal vooraan links rode bessen op een antiek Engels Blauw bordje en een detail; een klein blauw vlasbloemetje. Achteraan rechts staat een kristallen wijnkaraf met zilverwerk en op tafel liggen Maori-schelpen. Alles op een linnen tafelkleed. Er zitten vlinders op het fruit.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven fruitschaal met peren en aalbessen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven fruitschaal met peren en aalbessen

Koop de collage Stilleven fruitschaal met peren en aalbessen van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 642 980
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.