Stilleven met bloemen en dieren bij een tak

van Susan Hol

Stilleven met bloemen en dieren bij een tak van Susan Hol

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791712
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

In 2012 maakte ik de eerste opzet van dit stilleven, en liet het rusten. In 2017 heb ik het verder uitgewerkt, en liet het nog eens vier jaar rijpen. In april 2021 heb ik dit stilleven afgerond. Het is vol met bloemen en dieren die in mijn nabije omgeving te vinden zijn (FR, Côte-d'Or, Bourgogne, Parc national de forêts). Hoe al die bloemen heten? Geen idee. Maar ik geniet enorm van hun kleuren. Hoe al die dieren heten? Eh, zwaluw, vlinder, lieveheersbeestje, mier … Maar ik geniet vooral van hun prachtige vormen, van vliegende vogels en vlinders, van krioelende insecten. In dit stilleven heb ik zoveel mogelijk verzameld, goed voor uren kijkplezier, om elke keer weer iets nieuws te ontdekken. Geniet vooral lekker met mij mee. Materialen waarmee ik heb gewerkt: mijn zelfgemaakte foto’s, Lightroom en Photoshop.

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Susan Hol profielfotoLaatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken