Stilleven met bloemen en dieren bij een tak

- Werkcode: 791 712

Susan Hol over Stilleven met bloemen en dieren bij een tak

In 2012 maakte ik de eerste opzet van dit stilleven, en liet het rusten. In 2017 heb ik het verder uitgewerkt, en liet het nog eens vier jaar rijpen. In april 2021 heb ik dit stilleven afgerond. Het is vol met bloemen en dieren die in mijn nabije omgeving te vinden zijn (FR, Côte-d'Or, Bourgogne, Parc national de forêts). Hoe al die bloemen heten? Geen idee. Maar ik geniet enorm van hun kleuren. Hoe al die dieren heten? Eh, zwaluw, vlinder, lieveheersbeestje, mier … Maar ik geniet vooral van hun prachtige vormen, van vliegende vogels en vlinders, van krioelende insecten. In dit stilleven heb ik zoveel mogelijk verzameld, goed voor uren kijkplezier, om elke keer weer iets nieuws te ontdekken. Geniet vooral lekker met mij mee. Materialen waarmee ik heb gewerkt: mijn zelfgemaakte foto’s, Lightroom en Photoshop.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Stilleven met bloemen en dieren bij een tak op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven met bloemen en dieren bij een tak

Koop dit digital art werk Stilleven met bloemen en dieren bij een tak van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791 712
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
151,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden