Stilleven met flessen en uitgeblazen kaarsen

- Werkcode: 1 109 872

Theo Felten over Stilleven met flessen en uitgeblazen kaarsen

De kaarsen zijn net uitgeblazen. De lonten gloeien zelfs nog. De rook kringelt omhoog en verdwijnt langzaam. Een stilleven van verweerde flessen en kaarsenstandaards op een oude snijplank. Op de achtergrond een donkerbruine schapenvacht met een licht grijze vleug. Let op de druppels van kaarsvet op de houten kaarsenstandaard. Een wat meditatief beeld dat een gevoel van rust, stilte en eindigheid der dingen oproept.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Stilleven met flessen en uitgeblazen kaarsen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stilleven met flessen en uitgeblazen kaarsen

Koop de foto Stilleven met flessen en uitgeblazen kaarsen van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 109 872
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
68,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden