Stilleven met kaarsen en flessen

- Werkcode: 1 109 871

Theo Felten over Stilleven met kaarsen en flessen

Het spel van het licht. Heerlijk om te zien hoe het kaarslicht over de flessen valt. De flesjes zijn oud en verweerd. Let op de druppels van kaarsvet op de houten kaarsenstandaard. Op de achtergrond een donkerbruine schapenvacht met een licht grijze vleug. Een wat mystiek beeld dat een gevoel van rust, stilte en meditatie oproept.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Stilleven met kaarsen en flessen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stilleven met kaarsen en flessen

Koop de foto Stilleven met kaarsen en flessen van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 109 871
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
90,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden