Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 10 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Stilleven met rode wijn en twee glazen

- Werkcode: 742 935

Rudy Rosman over Stilleven met rode wijn en twee glazen

Een stilleven gefotografeerd in de stijl van de oude meesters. Centraal staat een fles wijn en een handvol walnoten. In deze foto twee glazen. Wat wordt er gevierd? Een nieuwe liefde? Welk verhaal vertelt dit stilleven?
Dit stilleven is gefotografeerd door fotograaf Rudy Rosman in de fotostudio van Remora producties in Egmond aan den Hoef.
Rudy Rosman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rudy Rosman

Ik ben in 1969 geboren in Zaandam waar ik tot mijn vijfentwintigste heb gewoond. Hierna ben ik verhuisd naar Heerhugowaard. Sinds 2018 heb ik mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef.
Via de onderwaterfotografie ben ik mij steeds meer voor fotografie gaan interesseren en inmiddels wil ik anderen ook zo enthousiast krijgen door het geven van diverse workshops zoals analoge fotografie, cyanotype etcetera.
Mijn inspiratie haal ik door voorwerpen om mij heen, maar ik vind het ook geweldig om in tweedehands winkels rond te lopen.
Ik maak niet alleen vrije werken, maar ik fotografeer ook in opdracht. Ik ben gespecialiseerd in portret en studiofotografie.

Alle werken van Rudy Rosman


Waarom je kiest voor Stilleven met rode wijn en twee glazen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven met rode wijn en twee glazen

Koop de foto Stilleven met rode wijn en twee glazen van Rudy Rosman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 742 935

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.