Stilleven met rozen, tulpen en granaatappels

- Werkcode: 931 791

Willie Kers over Stilleven met rozen, tulpen en granaatappels

Een groot en bont boeket met bloemen en daaronder fruit. Dit stilleven symboliseert de vruchtbaarheid van het leven waarbij de granaatappel centraal staat. Door mee te kijken met de richting van de granaatappel komt je alle seizoenen van het leven tegen.
Willie Kers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willie Kers

Hi, ik ben Willie Kers, een Apeldoornse fotograaf met een enorme fascinatie voor prachtig licht. Als klein meisje kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner, Israëls en Van Gogh. Nu ik 'groot' ben, is die fascinatie alleen maar groter geworden.

Schilderen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast daarvoor in de plaats gekomen. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie in een impressionistische stijl. Als een prachtige plek waar alles mogelijk is zolang je maar durft te dromen. Vol met warme kleuren, supermooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders.

"De wereld is mijn canvas, het licht mijn palet en mijn camera de kwast!"

Alle werken van Willie Kers


Waarom je kiest voor Stilleven met rozen, tulpen en granaatappels als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stilleven met rozen, tulpen en granaatappels

Koop de foto Stilleven met rozen, tulpen en granaatappels van Willie Kers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 931 791
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
74,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden