Een Werk aan de Muur shop

Stilleven met stoel, doek, fles en kom in het atelier van de kunstenaar.

- Werkcode: 1 016 837

Galerie Ringoot over Stilleven met stoel, doek, fles en kom in het atelier van de kunstenaar.

Stilleven met stoel, doek, fles en kom in het atelier van de kunstenaar te Lebbeke. Olieverf op doek door Pieter Ringoot (1921-2011)
Galerie Ringoot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een hommage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921 - 2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Deze online kunstgalerie toont een selectie uit het werk van de kunstenaars, bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen, Schetsen, acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen.

Via de webshop op deze pagina is het mogelijk om reproducties en prints van de werken aan te schaffen. Met de aanschaf van een reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Galerie Ringoot is een initiatief van Stef Ringoot. Illustrator, cartoonist en grafisch vormgever (zie https://www.stefringoot.com). Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris.

Alle werken van Galerie Ringoot


Waarom je kiest voor Stilleven met stoel, doek, fles en kom in het atelier van de kunstenaar. als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stilleven met stoel, doek, fles en kom in het atelier van de kunstenaar.

Koop dit schilderij Stilleven met stoel, doek, fles en kom in het atelier van de kunstenaar. van Galerie Ringoot als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 016 837
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
76,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.