Stilleven met zonnebloem in zwart-wit

- Werkcode: 877 114

Susan Hol over Stilleven met zonnebloem in zwart-wit

Een zwart-witfoto van een zonnebloem in een melkglas. In het melkglas zitten stenen, gevonden op het Franse platteland. Naast de zonnebloem balanceren vier stenen. Drie van de stenen komen uit Wales, eentje heb ik in een Franse rivierbedding gevonden. De stenen zijn van verschillende grootte. De zwart-witfoto heb ik bewerkt in Lightroom en Photoshop. Door deze bewerking en de afwezigheid van kleuren, komt de nadruk te liggen op de contouren van de materialen in de foto. Bovendien geeft het een wat geheimzinnige, duistere sfeer.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Stilleven met zonnebloem in zwart-wit als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stilleven met zonnebloem in zwart-wit

Koop dit digital art werk Stilleven met zonnebloem in zwart-wit van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 877 114
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
70,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden