Stilleven tulband met chocolade

van Monique van Velzen

Stilleven tulband met chocolade van Monique van Velzen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 841343

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
203 183 gratis verzending!

Omschrijving

Een tulband met chocolade, walnoot, steranijs, kaneelstokje en stukjes chocolade rijkelijk bestrooid met poedersuiker op een antiek houten bord op de keukentafel met een oranje, geblokte, traditionele theedoek.

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

Monique van Velzen profielfotoDe tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken