Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 19 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Stillness

- Werkcode: 1 000 800

Arnoud van de Weerd over Stillness

Mooie en stilistische foto van de golfbrekers bij Westkapelle in Zeeland. Door gebruik te maken van een lange sluitertijd van 60 seconden, werd alle beweging in de golven en de lucht uitgevlakt. Dit in combinatie met de omzetting in zwart wit geeft de foto een rustige en krachtige uitstraling. Het idee voor deze foto had ik al langere tijd in gedachten. De uitvoering heeft een tijd op zich laten wachten omdat de timing van het getij precies goed moest zijn. Bij te hoog water zou een te groot gedeelte van de golfbrekers onder de waterspiegel verdwijnen. Bij een te lage waterstand zou de golfbreker gedeeltelijk droog komen te staan wat de foto minder rustig zou maken.
Arnoud van de Weerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Mijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Alle werken van Arnoud van de Weerd


Meer weten over Arnoud van de Weerd?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Stillness op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stillness

Koop de foto Stillness van Arnoud van de Weerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 000 800

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.