Een Werk aan de Muur shop

Stilte voor de storm

- Werkcode: 597 311

Jan Koppelaar over Stilte voor de storm

'Stilte voor de storm' is gefotografeerd aan de Oosterschelde nabij Krabbendijke (Zeeland, Nederland). Nadat ik deze foto gemaakt had, ben ik snel naar de auto gegaan om mijn spullen in te laden. Niet veel later kreeg ik een bui met regen, hagel en onweer over mij heen. Maar de dag begon weer mooi; een schitterende zonsopkomst met fraaie wolken boven dit mooie landschap.
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Stilte voor de storm op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilte voor de storm

Koop de foto Stilte voor de storm van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 597 311
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.