• Stiuir mi van Joos fotoos thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 188259

Stiuir mi

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Stiuir mi van Joos fotoos

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het bootje dat de herders op het eiland Scarpa via Huisnis, Harris (Schotland) met de rest van de wereld verbindt. Ik heb er een filmpje van gevonden, dat een mooi beeld geeft van het leven van dit afgelegen stukje wereld. De moeite waard om de link even te kopiëren in je browser: https://www.youtube.com/watch?v=hr8LSXRQOFI. Stiuir mi is een Keltische naam en betekent zoiets als "Leid mij".

Over Joos fotoos

Joos fotoos profielfotoLang geleden, in het analoge tijdperk, had ik al een donkere kamer. Nou ja, een hoekje van de slaapkamer, die, na een tijdje als je ogen gewend waren, toch niet helemaal donker bleek. Ik had erg veel lol in zwart-wit fotograferen. Fotografie bleef daarna altijd een interesse, maar andere zaken kwamen van rechts en foto's maken werd voor op vakantie. Tot we op woonboot Mirakel gingen wonen, in het mooie rivierenland. Ik móest delen wat ik om me heen zag en zo kwam de (inmiddels digitale) fotografie weer in beeld. Ik maak het liefst foto's van de natuur, met oog voor detail. Gespecialiseerd in, hoe kan het anders, het rivierenlandschap.

Alle werken