Een Werk aan de Muur shop

Stoer kleurrijk 3D graffiti kunstwerk met de naam "Tez 1" en tag"

- Werkcode: 597 133

Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst over Stoer kleurrijk 3D graffiti kunstwerk met de naam "Tez 1" en tag"

Een nieuw digitaal graffiti werk genaamd "LA Tez One 7" (2020) verbeeld het woord "Tez 1" (mijn tagnaam). Ik heb deze piece eerst geschets en daarna digitaal uitgewerk wat resulteerde in dit mooie en heel erg stoere resultaat!
Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst


Waarom je kiest voor Stoer kleurrijk 3D graffiti kunstwerk met de naam "Tez 1" en tag" als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stoer kleurrijk 3D graffiti kunstwerk met de naam "Tez 1" en tag"

Koop de illustratie Stoer kleurrijk 3D graffiti kunstwerk met de naam "Tez 1" en tag" van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 597 133
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.