Een Werk aan de Muur shop

Ston Island met zonsondergang

- Werkcode: 152 731

Ton de Koning over Ston Island met zonsondergang

Stone Island, een schiereiland aan het Brokopondo Stuwmeer. Fascinerend en bijzonder aan het stuwmeer zijn de boomstronken, die nog steeds grillig overeind staan. Het tropisch hout rot niet onder water omdat er geen zuurstof bij kan. Het stuwmeer is in de jaren zestig ontstaan ten behoeve van de bauxietverwerking. Hiervoor werd circa 1560 vierkante kilometer (iets groter dan de provincie Utrecht) aan tropische regenwoud onder water gezet. Brownsberg ligt hier vlak naast. Beide liggen zo'n 130 km van Paramaribo af.
Ton de Koning profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton de Koning

1. Kwaliteit staat voorop. 2. Met een kritisch oog kijken. 3. Met minder geen genoegen nemen. Zomaar drie van Tons opvattingen over fotografie. Om kwaliteit te kunnen leveren hoort een goede en gedegen voorbereiding. Hij neemt graag alle tijd om net het juiste moment vast te kunnen leggen.

Zijn interesses zijn breed, zo ook in de fotografie. Een camera heeft hij altijd bij de hand. De passie voor fotografie gaat ver. Klimmen over hekken, banjeren door de regen, ploeteren in de modder, of juist de snikhete zon, zijn voor hem geen barricades. Het gaat om het resultaat. Om juist die foto te schieten die het verschil maakt.

Hier vind je fotomappen met foto's uit zijn uitgebreide archief. Veel foto's van Rotterdam, in zwart/wit, kleur, nacht of overdag. Maar ook andere steden, landen én landschapsfotografie van zowel zijn reizen als dichtbij huis kun je bij Ton de Koning vinden. En dat niet alleen, natuur, bloemen, dieren én een andere passie van hem! Muziek, sfeerbeelden van straatmuziek tot live concerten.

Ton de Koning is de fotograaf van ProBeeld.

Alle werken van Ton de Koning


Waarom je kiest voor Ston Island met zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ston Island met zonsondergang

Koop de foto Ston Island met zonsondergang van Ton de Koning op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152 731
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.