Een Werk aan de Muur shop

Storm at Westkapelle

- Werkcode: 674 083

Sander Poppe over Storm at Westkapelle

Deze foto is gemaakt tijdens de eerste herfststorm van 2020 bij Westkapelle. Er kwamen prachtige donkere wolken aanzetten. De zee ging goed te keer.

Soms voel je gebroken. Vooral in deze tijd met Corona. Maar even de zeelucht ruiken, frisse wind door de haren kan wonderen doen. Je wordt als het ware geheeld...

Tijdens een flinke regenbui heb ik deze foto geschoten waardoor de voorgrond prachtig scherp is, maar de achtergrond van de zee een beetje wazig. Persoonlijk voor mij geeft dit de juiste 'mood' mee.
Sander Poppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Mijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken van Sander Poppe


Meer weten over Sander Poppe?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Storm at Westkapelle op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Storm at Westkapelle

Koop de foto Storm at Westkapelle van Sander Poppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 674 083
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.