Storm at Westkapelle

van Sander Poppe

Storm at Westkapelle van Sander Poppe

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 674083
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens de eerste herfststorm van 2020 bij Westkapelle. Er kwamen prachtige donkere wolken aanzetten. De zee ging goed te keer.

Soms voel je gebroken. Vooral in deze tijd met Corona. Maar even de zeelucht ruiken, frisse wind door de haren kan wonderen doen. Je wordt als het ware geheeld...

Tijdens een flinke regenbui heb ik deze foto geschoten waardoor de voorgrond prachtig scherp is, maar de achtergrond van de zee een beetje wazig. Persoonlijk voor mij geeft dit de juiste 'mood' mee.

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Sander Poppe profielfotoMijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken