Een Werk aan de Muur shop

Storm op Zee

- Werkcode: 991 152

Els Hattink over Storm op Zee

De storm, het spatten van het water, de bewegingen overal, het bruist, het klotst, het draait. De Zee laat als zijn kracht zien. Dit inspireerde mij tot het maken van dit schilderij. Eindeloos kan ik naar het bewegende water kijken. Het is nooit hetzelfde, waar komt die oerkracht vandaan? Je wordt er stil van en kijkt met volle bewondering naar de natuurkrachten.
Ik probeer een sfeer van natuurgeweld , in de positieve zin , neer te zetten.
De blauwe kleuren moeten het koele geweld weergeven. De overgang van water naar de lucht is nauwelijks te onderscheiden. Ademloos keek ik toe!

De verf die ik gebruik is Acrylverf, een brede kwast en mijn eigen kracht heb ik op het doek gebracht. Veel beweging ook mijn bewegingen liggen in deze verfstreken.
Mijn emoties liggen in de enorme bewegingen van het water.
Els Hattink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Els Hattink

Kunst in het algemeen heeft mijn interesse, Schilderkunst en Fotografie zijn de disciplines waar ik mij op heb toegelegd. Mijn opleiding schilderkunst heb ik zowel in Nederland als in België genoten. Fotografie heb ik in België op de Academie in Brussel gevolgd. Schilderijen van mij hangen op de Queen Mary II. Foto's van mij zijn aangekocht vanuit Amerika als wel China!
https://www.elshattink.net
https://www.elshattink-foto.com

Alle werken van Els Hattink


Waarom je kiest voor Storm op Zee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Storm op Zee

Koop dit schilderij Storm op Zee van Els Hattink als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 991 152
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
74,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.