Een Werk aan de Muur shop

Stormachtig weer skûtsje zeilschip

- Werkcode: 300 614

Jan Brons over Stormachtig weer skûtsje zeilschip

Stormachtig weer skûtsje zeilschip.
Skûtsje zeilschip, zoals vaak gezien in Nederland, zeilt door een zomerstorm. De zon schijnt door de witte en donkerdere wolken. Het licht van de zon licht de boeg van het schip en de buiswater op. De traditionele bruine zeilen en de houten mast zijn onder druk vanwege de sterke wind.

Deze schepen worden veel gezien in Friesland, Nederland, en zijn gemiddeld 100 jaar oud. Ze varen nog steeds wedstrijden zoals de SKS en IFKS.
Jan Brons profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Brons

Wie ben ik? Mijn naam is Jan Brons. Al op jonge leeftijd ben ik geboeid geraakt door schilderkunst, tekeningen en 3D-kunst maar vooral door fotografie. Ik ben altijd al bezig geweest met fotografie maar heb door gebrek aan tijd nooit genoeg kunnen investeren in deze prachtige hobby. Jaren geleden heb ik weer mijn passie weer opgepikt. Op 17 jarige leeftijd heb ik mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht, een Praktica. Na nog een aantal Praktica's mijn eerste Canon camera, een analoog EOS 100, gekocht. Deze camera heb ik nog steeds. Nadat Canon met de digitale camera's op de markt kwam heb ik eerst de EOS 350D aangeschaft en nu, sinds enkele jaren, ben ik overgestapt op de EOS 40D. Verder heb ik al de nodige lenzen in mijn bezit en staat er nog heel wat op mijn wensenlijstje. Ik trek er graag op uit met mijn camera zodat ik de kans krijg om verschillende omgevingen te ontdekken en te fotograferen. Ik ben graag op het water en op het strand, en vooral ook in weidse omgevingen. Ik ben tevens erg geïnteresseerd en gefascineerd door verschillende vormen van architectuur. Dit is ook weer terug te vinden in mijn foto's. Verder maak ik graag zwart/wit fotografie en zal dat ook op deze site tentoonstellen. Wat ik graag met deze site wil bereiken is om mijn foto's te delen met andere liefhebbers.

Alle werken van Jan Brons


Waarom je kiest voor Stormachtig weer skûtsje zeilschip op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stormachtig weer skûtsje zeilschip

Koop dit digital art werk Stormachtig weer skûtsje zeilschip van Jan Brons als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 300 614
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.